Ingrediente
- 150 g foi de lasagna
- 2 catei de usturoi
- 500 g spanac congelat
- 50 g parmezan ras
- 200 g ricotta
- 1 ou
- sare si piper dupa gust
- ¼ lingurita nucsoara rasa
- 400 ml rosii in bulion
- 4-5 frunze busuioc proaspat
- 2 linguri ulei de masline
- plus 2-3 linguri de parmezan ras deasupra
Mod de preparare
- Amesteca intr-un bol spanacul cu cateii de usturoi tocati fin, parmezanul ras, oul batut si ricotta.
- Condimenteaza dupa gust cu sare, piper si nucsoara rasa.
- Amesteca sosul de rosii cu uleiul de masline, busuiocul taiat fin si condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
- In vasul slow cooker-ului Crock-Pot Digital 4.7 l pune putin sos de rosii, foi de lasagna si cateva linguri din umplutura de spanac si ricotta.
- Repeta apoi straturile de lasagna, sos de rosii si umplutura. La final, ultimul strat este de foi de lasagna, sos de rosii si parmezan ras deasupra.
- Pune capacul si seteaza pe modul High pentru 3 ore.
- Cand programul s-a terminat, scoate vasul de ceramica din aparat si lasa-l sa se raceasca.
- Cand lasagna este calduta, serveste-o cu parmezan ras deasupra.
- Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu spanac si ricotta la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|