Lasagna cu vinete, dovlecei si carne de porc

Postat de simona72 in Lasagna
30 Iun 2014 | 10866 vizualizari

Lasagna place tuturor, cel putin eu asa cred...Este versatila, se poate face in multe combinatii, sosul ragu se poate pastra si congela petru alte portii de lasagna, se poate face si in varianta vegetariana fara carne, iti permite sa faci si cu ingredientele pe care le ai la dispozitie...depinde doar de gusturile si de imaginatia voastra...Eu am ales de data asta sa combin lasagna cu carne cu ceva legume care acum se gasesc la discretie in piete...

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 30.06.2014, 16:28
la 30.06.2014, 16:32
Mai ce buna!
la 30.06.2014, 17:05
Foarte buna!
la 30.06.2014, 18:29
super super super
la 30.06.2014, 19:26
Tare bine arata!
la 30.06.2014, 20:05
foarte, foarte apetisanta mancarica ta!
la 30.06.2014, 20:29
buna buna
la 30.06.2014, 21:34
Ce bine mai arata!
la 01.07.2014, 08:20
arata minunat
la 01.07.2014, 11:54
Ce bine arata!
la 01.07.2014, 17:20
arata de milioane
la 04.07.2014, 16:17
Ce bine arata!
la 07.07.2014, 15:39
buna tare si eu vreau

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking