Ingrediente
- 3 linguri ulei (de masline)
- 1 ceapa mica tocata
- 2 catei de usturoi pisati
- 500 g carne din carnati proaspeti
- 1 cana cu apa fierbinte
- 1/2 cutie foi de lasagne rupte in 4
- 1 sticla suc de rosii (pasata)
- 1 conserva rosii decojite taiate cubulete
- 1 cutie branza ricotta
- 120 g mozzarella rasa
- 3 linguri frunze de busuioc proaspat tocat
- sare, piper macinat
Mod de preparare
Se pune uleiul la incalzit intr-o tigaie mare sau o cratita ceramica. Se caleste ceapa si usturoiul la foc mic circa 5 minute. Adaugam carnea din carnati si mai calim cateva minute pana isi schimba culoarea, apoi adaugam apa fierbinte, acoperim si lasam sa fiarba circa 20 de minute.
Dupa ce carnea a fiert, se adauga jumatate din sucul de rosii, condimentam cu sare si piper, apoi asezam foile de lasagna rupte in 4, turnam restul de suc de rosii si rosiile taiate cubulete, acoperim cu un capac si mai fierbem aprox.8 minute.
La sfarsit adaugam busuiocul, branza ricotta si deasupra mozzarella, acoperim, luam de pe foc si lasam asa pana se topeste branza, dupa care servim.
Nu sunt la fel de aspectuoase, dar sunt foarte bune!
Pofta buna!
Inspiratia
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (40)
|