Lebarvursti de casa
Postat de Bunica in Aperitive / Garnituri 26 Noi 2009 | 39708 vizualizari
Stiu, stiu....o sa-mi spuneti ca mai e timp pana la Craciun ! Dar m-am gandit ca e bine sa stie si incepatorii cu ce sa se aprovizioneze.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 26.11.2009, 15:41
Mmm, lebarul e specialitatea mamei, il face atat de buuun Stiu ca dupa ce il scoate de la fiert il preseaza si illasa la racit.
la 26.11.2009, 16:10
ce pofta mi-e!
la 26.11.2009, 16:13
cat de bine arata, grozav! minunat!
la 26.11.2009, 17:18
arata foarte bine
la 26.11.2009, 18:23
O idee buna, Bunica pentru incepatori, ca, de...daca nu taiem porcul sa stim ce si cat cumparam! Imi place designul de pe farfurie, dar mai ales fata de masa traditionala, care chiar ne duce cu gandul la sarbatori!
la 26.11.2009, 23:44
Pana la Craciun o sa innebunesc de pofta aici, pe bucataras.ro vazand atatea preparate traditionale!
la 14.12.2009, 13:54
la 23.12.2010, 01:14
Incredibil de bine arata Bunica!
la 23.12.2010, 07:52
gata am hotarit vin cu colinda!
la 23.12.2010, 09:51
minunati de buni
la 23.12.2010, 18:07
a mai ramas ceva?daca da vin la colinda
la 23.12.2010, 20:05
Imi place ff mult!
la 01.01.2011, 19:40
5 furcu pentru asta, arata super
la 13.09.2011, 09:18
bun mai ales pentru cei cam mn
la 19.12.2011, 20:38
Buna,
As vrea sa incerc reteta dar am o intrebare de novice : ceapa se caleste in ulei obisnuit? Intreb asta pentru ca am auzit ca trebuie calita in uleiul (untura) care se obtine cand se fac jumari din slanina.
Multumesc anticipat pentru sfaturi.
COMENTEAZA