Legume in aspic
Postat de gratziela in Aperitive / Garnituri 4 Mai 2011 | 7365 vizualizari
Obiceiul de a ne infrupta din macaruri „traditionale” asezate pe masa de sarbatori m-a convins sa gatesc mancaruri fara carne si sa le testez gustul cu mentalitatea unei persoane care a mancat multi ani carne.
Si cum racitura este o mancare traditionala sarbatorilor de iarna, mi-am zis: de ce nu cu legume?!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 04.05.2011, 21:21
Arata superb...unde ai gasit gelatina vegetala?
la 04.05.2011, 21:28
ruxy,se gaseste de la Dr Oetker,dar nu-mi amintesc cum ii zice
la 04.05.2011, 21:35
Te referi la veggie gel...dar nu se mai gaseste...am cautat cu disperare
la 04.05.2011, 21:36
la 04.05.2011, 21:36
excelent arata
la 04.05.2011, 21:53
super rux eu am vazut astazi in carrefour vaggie gelatina
la 05.05.2011, 06:04
Excelenta idee!!
la 05.05.2011, 09:26
f frumos arata
la 05.05.2011, 09:50
gelatina este de dr.Oetker. Am postat si o fotografie cu amabalajul
la 05.05.2011, 10:07
O stiu, multumesc din pacate nu se mai gaseste am cautat-o mult...si peste tot...
la 05.05.2011, 11:29
la 05.05.2011, 13:08
super idee!
COMENTEAZA