Legume in aspic

Postat de gratziela in Aperitive / Garnituri
4 Mai 2011 | 7365 vizualizari

Obiceiul de a ne infrupta din macaruri „traditionale” asezate pe masa de sarbatori m-a convins sa gatesc mancaruri fara carne si sa le testez gustul cu mentalitatea unei persoane care a mancat multi ani carne. Si cum racitura este o mancare traditionala sarbatorilor de iarna, mi-am zis: de ce nu cu legume?!

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 04.05.2011, 21:21
Arata superb...unde ai gasit gelatina vegetala?
la 04.05.2011, 21:28
ruxy,se gaseste de la Dr Oetker,dar nu-mi amintesc cum ii zice
la 04.05.2011, 21:35
Te referi la veggie gel...dar nu se mai gaseste...am cautat cu disperare
la 04.05.2011, 21:36
la 04.05.2011, 21:36
excelent arata
la 04.05.2011, 21:53
super rux eu am vazut astazi in carrefour vaggie gelatina
la 05.05.2011, 06:04
Excelenta idee!!
la 05.05.2011, 09:26
f frumos arata
la 05.05.2011, 09:47
la 05.05.2011, 09:50
gelatina este de dr.Oetker. Am postat si o fotografie cu amabalajul
la 05.05.2011, 10:07
O stiu, multumesc din pacate nu se mai gaseste am cautat-o mult...si peste tot...
la 05.05.2011, 11:29
la 05.05.2011, 13:08
super idee!
la 05.05.2011, 14:39
la 06.05.2011, 16:14

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking