Legume la cuptor cu branza de capra si ou ochi

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume
15 Noi 2016 | 2971 vizualizari
Legume la cuptor cu branza de capra si ou ochi

Ingrediente

  • 3 cartofi de marime medie
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 3 rosii medii
  • 1 pastarnac
  • sare/piper
  • sare de telina
  • ulei de masline
  • 50 grame branza de capra
  • 4 oua

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.

Legumele se spala bine si se taie in bastonase, mai putin rosiile, care se taie in sferturi. Se stropesc cu ulei de masline, se prasara sare, piper si sare de telina deasupra si se amesteca usor. 

Se transfera intr-o tava pentru cuptor si se coc 20 de minute, pana sunt gatite complet. 

Intre timp, se incalzeste putin ulei intr-o tigaie nonaderenta, apoi se adauga ouale, pe rand, avand grija sa ramana separate intre ele. Se presara sare si piper, se acopera tigaia cu un capac si se lasa, la foc mediu spre mic, 3-4 minute, pana cand galbenusurile devin opace, iar albusurile sunt crocante. Se transfera cu grija pe o farfurie.

Se asaza legumele pe farfurii, se presara branza de capra deasupra si se servesc cu oua ochiuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor cu branza de capra si ou ochi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana padurarului

Postat de simona72

Tocana padurarului

Am tocat ceapa marunt si am calit-o in ulei si unt. Cand ceapa s-a inmuiat si a devenit sticloasa, am adaugat si usturoiul tocat fin. Am lasat sa se caleasca putin, maxim un minut, sa fiu sigura...

Citeste continuarea

Chiftelute de conopida

Postat de andaoana

Chiftelute de conopida

Conopida mea a fost una mai micuta, de acasa, asa ca a avut in jur de 700 gr. Conopida am desfacut-o in buchetele si am lasat-o sa stea in apa rece cu otet cam 30 minute.  In vasul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.11.2016, 15:08
Ce bun! Perfect pentru masa de pranz! 'D
la 15.11.2016, 15:12
Imi place
la 15.11.2016, 15:20
Bun!
la 15.11.2016, 15:27
la 15.11.2016, 15:31
Ce bineeeee arata!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking