Ingrediente
- o vanata
- un dovlecel
- 200 g rosii cherry sau prunisoare
- o ceapa rosie
- un ardei gras rosu
- un ardei gras galben
- un catel de usturoi
- 3-4 frunze de busuioc proaspat
- 100 ml ulei de masline extravirgin
- sare si piper
Mod de preparare
Se spala si se usuca vanata, dovlecelul si ardeiul. Se taie cuburi de aproximativ 2 cm.
Se curata ceapa si o taiam julienne.
Rosiile se spala si se taie pe jumatate.
Incingem uleiul intr-o tigaie mai mare la foc mediu si adaugam catelul de usturoi curatat si ceapa. Prajim pana se inmoaie. Apoi adaugam ardeii, dupa cateva minute vanata si dupa 5 minute dovlecelul.
Prajim cateva minute, apoi adaugam rosiile si condimentam cu sare si piper si mai fierbem lcateva minute la foc mic.
Spalam si uscam 3-4 frunze de busuioc proaspat si ornam pe farfurie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|