Legume mediteraneene si snitzel crocant

Postat de MyCookingLife in Pui
1 Aug 2011 | 11454 vizualizari
Legume mediteraneene si snitzel crocant

Vara, cald, atmosfera boema cu gandul la vacanta, cine are chef sa stea in bucatarie sa pregatesca merinde complicate ce necesita mult timp? ... Insa, mereu se gaseste cate o alternativa la indemana oricui. Partea buna este ca, sunt extraordinare!

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 2 vinete
  • 3 rosii
  • 3 ardei grasi (de preferat rosii, pentru efectul vizual)
  • cam 8 felii de mozzarella
  • 3 linguri parmezan ras
  • 5 linguri pesmet
  • busuioc tocat marunt
  • ulei de masline
  • 1 pipept de pui, dezosat, taiat si batut cu ciocanul de snitele
  • faina
  • 2 oua
  • fulgi porumb sarati faramitati doar putin in mana (nu macinati)
  • praf de usturoi
  • putina boia dulce
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se feliaza legumele, cat mai subtire, apoi se sareaza. Se aseaza feliile de legume si mozzarela pe randuri, alternandu-le, intr-o tava unsa foarte bine cu ulei. Pesmetul se amesteca cu parmezanul ras, busuiocul si 2-3 linguri ulei. Se acopera legumele din tava cu acest amestec. Se dau la cuptor la foc potrivit, 45-50 minute, pana incep sa se stafideasca, iar pesmetul de deasupra sa se rumeneasca.

Snitelele se dau prin oul batut cu sare si piper, apoi prin faina, apoi din nou prin ou si la final prin fulgii de porumb amestecati cu praf de usturoi si boia. Se prajesc in baie de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume mediteraneene si snitzel crocant" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chicken fingers

Postat de Dya

Chicken fingers

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri. Intr-un bol, spargem cele doua oua, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor. Trecem fasiile de carne prin faina si apoi prin ouale batute....

Citeste continuarea

Ciulama de pui

Postat de gurita_ta2005

Ciulama de pui

Pulpele de pui se pun la fiert in apa cu sare si optional se poate pune si un morcov intreg(doar pentru gust). Ceapa se pune la calit in ulei de masline,cu boia dulce,ghimbir si piper. Cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.08.2011, 16:46
tare bun si arata super
la 01.08.2011, 16:48
ce bine arata
la 01.08.2011, 16:49
arata superb!!!
la 01.08.2011, 18:09
ce-mi plac snitelele asa crocante
la 01.08.2011, 18:58
mi-ar fi si frica sa mananc asa mancare frumoasa si ce-mi place snitelul crocant minunat draga mea

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking