Legume picante

Postat de dantes in Mancaruri de post
23 Dec 2016 | 3586 vizualizari
Legume picante

Ingrediente

  • 100 g morcovi taiati rondele
  • 100 g cartofi taiati cuburi
  • 100 g fasole verde
  • 2 cepe taiate marunt
  • 1 ardei iute taiat marunt
  • 1/2 boia de ardei iute
  • 1/2 coriandru macinat
  • 1/2 lingurita turmeric sau curcuma
  • 100 g conopida rupta in buchetele mici
  • 100 ml lapte de cocos
  • 3 linguri de ulei
  • Ingrediente pentru pasta picanta
  • 2 catei de usturoi taiati marunt
  • 2 cm de ghimbir
  • 1 ardei iute tocat
  • 1/2 lingurita de fenel
  • 100 g rosii taiate cubulete4

Mod de preparare

Pentru pasta picanta toate ingredientele se  dau prin blender.

Intr-o oala se pune uleiul se adauga ceapa si ardeiul iute si se calesc pana se inmoaie ceapa. Se adauga morcovii, boiaua de ardei iute,coriandru,turmericul si sare,se amesteca bine si se da focul mic,se adauga cartofi se acopera cu un capac si se lasa 10 minute.

Se adauga conopida si fasolea verde, pasta picanta facuta la blender se acopera si se mai lasa 15 minute pe foc.

Se opreste focul se adauga laptele de cocos si se amesteca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume picante" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aripioare cu legume picante, la cuptor

Postat de Constelatialeu

Aripioare cu legume picante, la cuptor

Mai intai spalam si uscam cu un servet aripoiarele, apoi le punem la rumenit in tigaia wok. cat timp se rumenesc aripioarele taiem ardeiul, ceapa si rosiile, le taiem mai grosolane asa, adica cum...

Citeste continuarea

Pastrav pe pat de legume picante

Postat de Sim0naWorld

Pastrav pe pat de legume picante

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5 minute pe fiecare parte. I-am scos, si i-am tinut intr-un vas la cald. In acelasi ulei am calit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.12.2016, 12:43
Interesant
la 23.12.2016, 12:47
io pun si o leguma de-a mea...ca asa goala nu-mi intra...
la 23.12.2016, 12:48
Bune si picantele !!!
la 23.12.2016, 12:49
Daca sunt picante servesc, ca imi plac mancarurile piscacioase!
la 23.12.2016, 12:58

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking