Levesa [ supa ] de gaina cu razalai
Postat de mihaelar63 in Supe 24 Ian 2010 | 17430 vizualizari
aceasta supa este traditionala in ardeal
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 24.01.2010, 20:46
atata am degerat zilele acestea ,ca o ciorbita ca asta ar merge de nminune
la 24.01.2010, 21:17
tanaaaaaaaa
5 furculition ce as pofti si eu acum o farfurie de razalai
la 24.01.2010, 21:52
nu am facut demult asa ceva ,razalaii au fost chiar mai usor de facut decat credeam , este varianta ardeleneasca a ciorbei cu frecatei . facem o oala mare si dam la toata lume , e un adevarat panaceu contra frigului.
la 24.01.2010, 22:04
Iamiiiii Supica mea s-a terminat, dar am facut continuarea ciorba de gaina cu zeama de varza Eu asa fac taieteii de casa, aceeasi compozitie, doar ca intind foaie si tai cu cutitul
la 24.01.2010, 23:32
Mmmm, ce dor imi era sa citesc o exprimare mai de-acasa!
Buna tare, levesa cu razalai!
la 25.01.2010, 10:20
mmmm....ce buna!. draga mea, esti specialista in supe si ciorbe. bravo
la 25.01.2010, 10:33
ma inscriu si eu la o portie mai este
la 25.01.2010, 14:08
este, este cu placere
la 25.01.2010, 21:55
Si eu, si eu, mie imi plac la nebunie supele/ciorbele, mai ales pe gerul asta!
la 26.01.2010, 17:02
Extraordinar de bine arata , e prima data cand vad reteta asta de taietei
la 26.01.2010, 20:22
Ce bine arata ! Mai am si eu ceva inaripate de casa in congelator ... si razalai de astia tot ma pregateam sa fac. Super idee mi-ai dat
la 27.02.2011, 23:14
votat!
la 22.04.2012, 01:24
Daca e din ardeal supa atunci e super buna
COMENTEAZA