Limba de porc cu bulion si masline

Postat de CulinaryRainbow in Porc
23 Feb 2016 | 4178 vizualizari

În general îmi place carnea macră, de aceea apreciez în mod deosebit rețetele care au la bază limbă de porc sau vită. E o carne fragedă, fibroasă dar care se topește în gură. Fierb mereu limba în oala sub presiune și încerc să n-o condimentez prea mult. Stock-ul rămas îl răcesc bine de tot și-l pun în sticlă, la congelator. E cel mai bun când fac supe sau sosuri.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 24.02.2016, 09:52
Imi place carnea din limba, fac si eu tocanite si efectiv sunt minunate!
la 24.02.2016, 10:38
as manca o portie
la 24.02.2016, 16:44
Așa e Simo! Noi am mțnca numai limbuțe toată ziua. )
Ahahahaha, cum a sunat asta!
la 24.02.2016, 16:44
Cătălina, te invit!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking