Limba de porc cu bulion si masline

Postat de CulinaryRainbow in Porc
23 Feb 2016 | 4202 vizualizari

În general îmi place carnea macră, de aceea apreciez în mod deosebit rețetele care au la bază limbă de porc sau vită. E o carne fragedă, fibroasă dar care se topește în gură. Fierb mereu limba în oala sub presiune și încerc să n-o condimentez prea mult. Stock-ul rămas îl răcesc bine de tot și-l pun în sticlă, la congelator. E cel mai bun când fac supe sau sosuri.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 23.02.2016, 18:28
Placeee!
la 23.02.2016, 18:32
Merci, Buni!
la 23.02.2016, 18:33
o bunatate!
la 23.02.2016, 18:34
Mie-mi place limba oricum ar fi gătită. ))
la 23.02.2016, 18:44
buna rau
la 23.02.2016, 18:47
Ce am eu limbarita, daca mai mananc si limba vai di voi....
la 23.02.2016, 18:55
la 23.02.2016, 19:25
)) Cleme!
la 23.02.2016, 19:38
imi place mult mancarea cu limba
la 23.02.2016, 20:59
bun bun
la 23.02.2016, 21:16
Limba bine gatita este delicioasa
la 23.02.2016, 21:47
Arata bine!
la 23.02.2016, 21:47
Delicioasa!!
la 23.02.2016, 22:23
Bun bun
la 23.02.2016, 22:27
Mulțumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking