Limba de vita cu ierburi si dovlecel la slow cooker Crock-Pot

Postat de gurita_ta2005 in Retete Delikat
24 Aug 2018 | 2836 vizualizari
Limba de vita cu ierburi si dovlecel la slow cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • limba de vita
  • ulei de masline
  • 2 cepe albe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 dovlecei
  • ierburi italiene delikat

Mod de preparare

Se pune pe foc o oala incapatoare cu 2 l de apa si 2 linguri otet si sare.

Cand incepe sa fiarba apa, se pune limba spalata si se acopera cu un capac.

Se da in clocot 3-4 minute, dupa care se ia de pe foc si se lasa in apa calda inca vreo 10 minute.

 Se scoate pe un tocator limba de vita si se curata de grasime si de partea alba, se taie in bucati si se pune in slow cooker-ul Crock-Pot.

Se condimenteaza cu ierburi italiene, se stropesc cu ulei de masline, se pune apa si se seteaza la HIGH 4:00 ore.

Dupa circa 1 ora jumate, se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul pisat.

Dovlecelul se taie cuburi si se adauga cu vreo 40 minute inainte sa fie gata.

Se serveste cu piure de cartofi si muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de vita cu ierburi si dovlecel la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Dovlecei pane cu branza de vaci

Postat de sufletista

Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, lasam sa se scurga de apa cca 30 min - 1 ora, daca avem timp. Batem ouale...

Citeste continuarea

Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon

Postat de Pungasa_Rogue

Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se spala pieptul de pui, se taie astfel incat sa se obtina o bucata mai mare si se bate cu ciocanul. Se unge pe ambele parti cu sare si cu amestecul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.08.2018, 12:15
la 24.08.2018, 12:44
la 24.08.2018, 18:37
suna si arata bine!
la 24.08.2018, 21:40
foarte bun
la 25.08.2018, 21:10
Imi place cum ti-a iesit preparatul!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking