la 18.08.2012, 22:01 E buna limba, cea mai savuroasa carne
la 18.08.2012, 22:13 unde a mai fost limba dia?
cris
la 18.08.2012, 22:23
la 18.08.2012, 23:31 Nu papa fata dar o apreciaza pe Gurita!
la 18.08.2012, 23:41
la 18.08.2012, 23:43
la 18.08.2012, 23:45
la 18.08.2012, 23:49 mersi ruxy
lilik
rocsi
iri
la 19.08.2012, 01:22 Bianca, eu am rezolvat problema timpului prin fierberea limbii in oala sub presiune. Si apropo, la mine a vazut Dia alta reteta de limba, acum vreo 3-4 zile. Dia, gata, schimb macazul, promit sa-ti aduc si ceva bun, sa-ti placa tie.
la 19.08.2012, 08:24 Ana )) nu stiu daca nu mi-ar place pentru ca n-am mancat.Ma amuza doar ingredientul )
Hai c-astept sa vad ce-mi faci bun
la 19.08.2012, 11:52 ana stiu ca sub oala de presiune se fierbe mai repede dar din pacat eu nu am
dia poti sa incerci ca e foarte buna