Piept de pui crocant cu paste si galbiori
Postat de diaconta
Pieptul de pui l-am taiat în doua pe mijloc si apoi fiecare felie iar în doua, pe lungime, obţinând astfel 4 felii. Am condimentat si le-am lasat câteva ore la...
Citeste continuareaCand se apropie ora de cina si avem probleme cu timpul...o pasta poate sa ne salveze :)
Ingrediente
Mod de preparareAlegem pasta,eu am folosit pasta lunga,Linguine,un fel de spaghete. Punem o oala cu apa la fiert.cand da apa in clocot,punem sarea si pasta.Punem pasta lunga fara sa o rupem in doua :). In timp e asteptam sa se fiarba,si asta depinde de cat timp e scris pe pachet :),intr-o tigaie punem ulei,un pic de unt,cat o nuca.o capatana de usturoi sau doua,intregi. Cand untul e topit,adaugam sunca.Lasam sa se rumeneasca. Scurgem pasta si o adaugam la sunca.Lasam 2/3 minute pe foc,amestecam incet si stingem focul. Dupa ce punem in farfurii,adugam deasupra parmezan razuit cat ne place. Noua ne place mult :))
Daca ti-a placut reteta noastra "Linguine cu sunca,usturoi si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de diaconta
Pieptul de pui l-am taiat în doua pe mijloc si apoi fiecare felie iar în doua, pe lungime, obţinând astfel 4 felii. Am condimentat si le-am lasat câteva ore la...
Citeste continuareaPostat de gurita_ta2005
Carnea se taie in bucati mai mici, se pune la prajit in ulei de masline. Se pune apa cat sa acopere si se lasa la fiert, se condimenteaza dupa gust. Cand carnea e aproape gata, se adauga...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|