Linte cu carnati cabanos

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
19 Noi 2017 | 5289 vizualizari
Linte cu carnati cabanos

Ingrediente

  • 400 g linte verde
  • 350 g carnati cabanos
  • 50 ml ulei
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 3-4 linguri cu bulion
  • sare
  • piper
  • marar verde

Mod de preparare

Punem lintea la inmuiat, in apa calduta.

Tocam ceapa, ardeiul si morcovul si le calim usor in 50 ml ulei incins.

Portionam carnatii cabanos si-i punem peste legume, lasandu-i 2 minute sa se prajeasca.

Adaugam lintea, care intre timp si-a dublat volumul, completam cu apa clocotita astfel incat lintea sa fie acoperita complet si lasam totul la fiert.

Cand lintea este suficient de fiarta, incorporam bulionul si lasam mancarea sa mai dea 2-3 clocote. Potrivim de sare si piper, oprim focul si decoram cu marar verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Linte cu carnati cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancare de iepure

Postat de xana

Mancare de iepure

Iepurele se taie bucati si se condimenteaza cu sare, piper, usturoiul pisat, foile de dafin si vinul rosu si se lasa 45 de minute(sau mai mult daca aveti timp) sa ia gust. Dupa acest timp se scot...

Citeste continuarea

Placinta cu foi, carne si ciuperci

Postat de ancutsa

Placinta cu foi, carne si ciuperci

  Intr-un castronel, se pregateste maiaua: se faramiteaza drojdia cu o furculita, se adauga 100 ml apa, zaharul si 3 linguri de faina, amestecand pana se obtine o pasta mai moale. Se lasa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.11.2017, 20:28
Cred că aș mânca mai ales cârnații și o lingură-două de linte. Ar fi pentru a doua oară că mănânc linte, în viață...!
la 19.11.2017, 20:28
la 19.11.2017, 20:29
Rodica, are gust de fasole. Daca ar fi pasata cred ca multi n-ar face diferenta
la 19.11.2017, 20:30
bun
la 19.11.2017, 20:31
Am primit un pachet din Spania si-l tot tineam la....pastrare ) Cred ca nu mai gatisem linte de vreo 2-3 ani .

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking