Lipie la cuptor cu faina de naut, oregano si susan

Postat de katty in Piine
19 Mar 2020 | 347 vizualizari

Pentru ca imi doream o paine mai consistenta pentru a o manca cu zacusca intr-o zi de post am incercat aceasta combinatie de faina de grau cu faina de naut. Am  aromatizat-o cu oregano, deasupra am presarat putin susan deoarece iubesc gustul de susan prajit si am obtinut o lipie pufoasa  delicioasa.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 19.03.2020, 08:58
la 19.03.2020, 09:13
Foarte bună, mai ales aromată corespunzător și cu susan...!
la 19.03.2020, 09:21
la 19.03.2020, 09:29
la 19.03.2020, 12:10
Interesantă rețetă!
la 19.03.2020, 14:59
De probat!
la 19.03.2020, 15:43
la 19.03.2020, 17:38
Ce de combinatie, ma duc sa mananc niste urzici...
la 19.03.2020, 21:35
Super!
la 21.03.2020, 20:15
Nu am servit niciodata paine cu faina de naut, dar sigur este gustoasa!
la 23.03.2020, 09:54

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking