Lipie Libaneza cu omleta si sunca de pui

Postat de Bucataras in Pui
8 Iun 2016 | 8115 vizualizari

Vin in intampinarea ta cu o alta idee de snack rapid, una pe care ti-o recomand cu incredere. E perfecta pentru pachetul de scoala al copilului tau sau pentru momentele de relaxare cu prietenii, in fata televizorului, la meci !

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150 g de rulada sau sunca de pui, taiata cubulete
  • 1 lingurita de ulei de masline
  • 1 lipie libaneza mare sau 2 mai mici
  • 100 g de cascaval ras
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru ca vreau sa-mi usurez munca si sa spal cat mai putin, voi folosi un Panini Maker. Am aici in fata mea modelul XXL. Daca nu ai unul, nu-i nicio problema, poti folosi o tigaie.
Cu ajutorul unui tel bate ouale cu putina sare si piper. Baga Panini Maker-ul in priza, pune uleiul de masline si prajeste putin rulada de pui. Toarna ouale deasupra si pune capacul. O data gatite, scoate omleta pe lipia libaneza. Adauga cascaval deasupra si impatureste-o in jumatate. Pune-o inapoi in Panini Maker pana ce lipia se rumeneste. Tai-o in triunghiuri si savureaz-o cu placere. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie Libaneza cu omleta si sunca de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui cu legume in sos Worcester

Postat de timea

Pui cu legume in sos Worcester

Intr-un bol amestecam toate ingredientele pentru sos. Pulpele de pui dezosate le taiem bucatele si le punem in bolul cu sos si dam vasul la rece pana pregatim legumele. Ceapa curatata o taiem...

Citeste continuarea

Pui pe pat de legume

Postat de aliliana

Pui pe pat de legume

Legumele se curata, se stapa, se portioneaza si se pun intr-un bol. Se adauga peste ele sare, piper, ulei de masline, jumatare de graunti de usturoi tocati. Pulpele se spala, se taie in doua,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.06.2016, 17:49
Buna ideea! trebuie sa mai incerc sa fac lipii...am cumparat si nu mi-au placut...
la 08.06.2016, 20:32
la 08.06.2016, 20:39
Super faina reteta asta!
la 08.06.2016, 20:54
arata bine!
la 08.06.2016, 20:55
ce fain arata

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking