Lipii umplute cu branza indiana si legume in sos Jalfrezi

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume
8 Sep 2018 | 1941 vizualizari
Lipii umplute cu branza indiana si legume in sos Jalfrezi

Ingrediente

  • 200 grame branza Paneer
  • 1 ardei verde
  • 1 rosie
  • 1 bucata de 2 cm de ghimbir proaspat
  • 1 lingurita seminte cumin
  • 70 grame pasta de tomate
  • 2 linguri Ketchup
  • 1 lingurita coriandru pudra
  • 1 lingurita piper Cayenne
  • 1/8 lingurita turmeric pudra
  • 1/2 lingurita garam masala (mix de condimente)
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • patrunjel/ coriandru proaspat pentru servit
  • cateva lipii/tortilla

Mod de preparare

Se taie branza in batoane. Ceapa, rosia si ardeiul se taie julienne, iar ghimbirul se da pe razatoarea mica.

Se incalzeste 1 lingura de ulei intr-un wok/ tigaie la foc mediu si se prajeste branza pe toate partile pana devine aurie, usor bruna. Se transfera pe o farfurie. 

Se incalzeste 1/2 lingura de ulei in acelasi wok si se adauga ceapa, rosia, ghimbirul si ardeiul. Se soteaza 2 minute. Se transfera pe o farfurie.

In acelasi wok, se adauga restul de ulei impreuna cu semintele de cumin si se lasa cateva secunde, apoi se adauga pasta de tomate. Se soteaza 1-2 minute. Se adauga condimentele pudra si se mai soteaza 1 minut. Se adauga ketchupul si sare si se amesteca bine. Se adauga legumele si branza inapoi in wok si se amesteca bine, apoi se adauga sucul de lamaie. 

Intre timp, se incalzesc lipiile pana devin maleabile. Se umplu cu mixul obtinut anterior si patrunjelul tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipii umplute cu branza indiana si legume in sos Jalfrezi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Vinete la cuptor

Postat de caroline

Vinete la cuptor

Vanata o spalam si o feliem.Presaram sare mare si o lasam la scurs pentru a-si lasa din zeama amara. Ceapa alba o spalam si o tocam marunt iar cea verde o spalam si o taiem rondele....

Citeste continuarea

Ratatouille

Postat de Irina

Ratatouille

Am spalat legumele si le-am curatat de coaja. Intai am taiat vinetele rondele, cu ajutorul robotului, apoi le-am pus intr-o sita cu putina sare la scurs. Am taiat si dovleceii si cepele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.09.2018, 18:42
Ce lipii apetisante!
la 08.09.2018, 19:14
Foarte gustoase...!
la 08.09.2018, 19:30
Tare bine arata si cred ca sunt si gustoase!
la 08.09.2018, 20:20
Arata tare bine!
la 08.09.2018, 20:22
Yammi

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking