Loboda la borcan pentru iarna

Postat de Ksenya in Conserve
29 Iun 2016 | 23386 vizualizari

E sezonul lobodei.Anul asta loboda este foarte buna.Am tot cautat o reteta de conservare a lobodei .In afara de congelator n-am gasit una care sa-mi pasteze loboda ferma. Am testat diferite metode insa nu asa cum as fi vrut sa fie. Mai jos,aveti o tehnica de conservare a lobodei pe care am testat-o si rezultatul este ok. Loboda ramane ferma,culoarea neschimbata ,la fel si proprietatile . V-o impart cu drag si voua. Spor la treaba!

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 29.06.2016, 07:58
la 29.06.2016, 09:17
la 29.06.2016, 09:30
Loboda si marar am, bors umplu mereu.....nu-mi ramane decat sa o testez! Arata foarte bine in borcan! Multumesc pentru reteta!
la 29.06.2016, 10:27
nici nu stiu ce gust are loboda
la 29.06.2016, 11:57
multumesc fetelor de popas!
la 29.06.2016, 11:58
Miki ,cu multa placere!
la 29.06.2016, 11:59
Bya,incearca sarmale in fruze de loboda sau bors de loboda .
la 29.06.2016, 13:53
Interesant!
la 29.06.2016, 16:00
la 29.06.2016, 19:59
E prima data cand vad o asa reteta. Interesanta!
la 30.06.2016, 10:55
la 30.08.2016, 21:11
la 13.03.2017, 19:19
Rețetă salvată! Anul asta o probez cu siguranță!
la 19.05.2021, 18:31
Intereseant și de probat! Dar m-ai făcut curioasă, cu sarmalele în frunze de lobodă

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking