Cum se face sucul de rosii
Postat de reisnaor_2006
Cum se face sucul de rosii. Se aleg rosii bine coapte, daca se poate din mai multe soiuri, pentru ca sucul sa fie...
Citeste continuareaE sezonul lobodei.Anul asta loboda este foarte buna.Am tot cautat o reteta de conservare a lobodei .In afara de congelator n-am gasit una care sa-mi pasteze loboda ferma. Am testat diferite metode insa nu asa cum as fi vrut sa fie. Mai jos,aveti o tehnica de conservare a lobodei pe care am testat-o si rezultatul este ok. Loboda ramane ferma,culoarea neschimbata ,la fel si proprietatile . V-o impart cu drag si voua. Spor la treaba!
Ingrediente
Mod de preparareSpalam bine borcanele,le lasam la scurs.Loboda o alegem ,frunzele le spalam in mai multe ape si lasam la zvantat,eu am folosit centrifuga. Tijele de marar le-am taiat si le-am asezat la fundul borcanului,am presarat cu sare apoi am inceput sa asez frunzele intregi fara sa le toc,intre straturi presarati cu sare si continuati pana se umple borcanul ,tasand pana la refuz dar nu plin.Ultimul strat sa fie presarat cu sare.Am facut o cruce din tije de marar, are rolul de a tine frunzele in lichid.Separat am pus borsul la fiert ,l-am lasat sa fiarba cateva minute,am dat deoparte si l-am lasat sa racoreasca.Am turnat borsul in borcan pana s-a la buza borcanului.Am inchis cu capac si l-am dat la beci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Loboda la borcan pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|
Postat de reisnaor_2006
Cum se face sucul de rosii. Se aleg rosii bine coapte, daca se poate din mai multe soiuri, pentru ca sucul sa fie...
Citeste continuareaPostat de Ksenya
Ciupercile le spalam si inlaturam piciorul pana sub palarie. Nu-l vom folosi deoarece este tare. Palariile spalate si scurse le vom toca bucati mai mari si le...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|