LOLLIPOPS

Postat de amalia01 in Dulciuri
3 Ian 2016 | 5523 vizualizari
LOLLIPOPS

Am cautat o reteta simpla, rapida si pe gustul meu. Dar, pana la urma, tot la inventii am ajuns. Deci...

Ingrediente

  • 500 g biscuiti
  • 400 g zahar
  • 200 ml apa
  • 200 g margarina
  • 3 lg cacao
  • 1 lgt esenta de rom
  • 100 g ciocolata neagra
  • 1 lg smantana grasa- 20 %
  • decoratiuni

Mod de preparare

Zaharul si apa se pun la fiert pana cand "se leaga" - siropul curge in fir, nu picura.

Se adauga margarina taiata cubulete si cacaoa, amestecand.

Se pun toti biscuitii deodata, sfaramati  si amesteci pana cand se omogenizeaza.

Stingi focul si adaugi esenta de rom.

Modelezi din aceasta compozitie bilute, pe care le introduci pe bete adecvate si le lasi sa se intareasca ( cca 2 ore).

Cand bilutele sunt tari prepari glazura: ciocolata o rupi bucatele si o topesti pe baie de aburi; adaugi smantana si amesteci repede.

Fiecare biluta o glazuresi si o decorezi, punand-o pe suport .

Servesti lollipops-urile infipte intr-o jumatate de portocala.

Sunt delicioase, sanatoase si adorate de copii.

Daca ti-a placut reteta noastra "LOLLIPOPS" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Lollipops a la Aziz(inghetata de ciocolata)

Postat de aziz

Lollipops a la Aziz(inghetata de ciocolata)

topim ciocolata cu 250 ml de frisca lasam la racit apoi amestecam cu frisca si gelatina hidratata in 5 linguri apa apoi topita deasupra unui vas cu apa fierbinte. se pune cu o lingura crema...

Citeste continuarea

Parmesan lollipops

Postat de Oana

Parmesan lollipops

Se amesteca parmesanul ras cu semintele. Se pune o hartie de copt intr-o tava iar cu ajutorul unui inel- eu am confectionat unul de hartie- se formeaza cercuri din acest amestec. Din betioare de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.01.2016, 12:55
la 03.01.2016, 13:11
la 03.01.2016, 14:53
Super!
la 04.01.2016, 19:02
Sunt faine!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking