Maakouda a la chakchouka

Postat de Criss in Aperitive / Garnituri
18 Dec 2020 | 2658 vizualizari

Aceasta reteta este de origine algeriana si daca omiteti oul, veti obtine o reteta de post absolut delicioasa. Reteta in sine e foarte simpla, e vorba despre un aluat cu cartofi, la fel ca si cel din care facem galustele cu prune. E umplut cu legume sau umplutura poate varia in functie de preferinte. Eu am ales sa respect reteta originala, doar ca am adaugat in compozitie si patrunjel verde tocat.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 18.12.2020, 10:04
la 18.12.2020, 10:11
la 18.12.2020, 11:08
Interesanta!
la 18.12.2020, 11:56
la 18.12.2020, 12:21
la 18.12.2020, 14:53
Acum mi-_am amintit ca amvazut si la ceva retete italiene ca se pune nucsoara in compozitie !!! De retinut . Eu sunt fan-nucsoara .
la 18.12.2020, 19:26
la 19.12.2020, 11:58
la 19.12.2020, 18:11
la 19.12.2020, 18:21
la 19.12.2020, 20:33
Trebuie sa fie tare buna!Dar,...nu putea sa le cheme alftel?
la 20.12.2020, 08:13
Katty, poti sa le numesti cum vrei. Eu am luat reteta de pe un blog algerian si am respectat denumirea.
la 20.12.2020, 11:49
Cred ca au iesit tare bune!
la 21.12.2020, 15:16
la 21.12.2020, 19:36
Cat de grozave sunt!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking