Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot

Postat de MotanLaOale in Slow Cooker
6 Apr 2016 | 5069 vizualizari
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot

Bun aparatul asta, face mancare singur!

Ingrediente

  • 1 fir de praz mare
  • 200g masline
  • 50ml ulei
  • 2 linguri pasta tomate
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Firul de praz se curata, se spala si se taie rondele de 2 centimetri.

Maslinele se scurg de zeama.

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l se pun uleiul, prazul si maslinele.

Se presara sare si pipre.

Pasta de tomate se dilueaza in 300ml apa si se toarna in vas.

Se amesteca si se pune capacul.

Se porneste aparatul pe pozitia high si se lasa 2,5 ore.

Eu dupa acest timp am introdus vasul in cuptorul preincalzit pentru 30 minute, sa mai scada zeama.

Se mananca calda dar este buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Porc teriyaki la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de mitinita

Porc teriyaki la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Carnea de porc se taie in bucati de marime egala. Sosul de soia, usturoiul, zaharul brun si ghimbirul se amesteca, apoi se adauga carnea de porc, pe care o punem in vasul aparatului slow...

Citeste continuarea

Pui de curte pe pat de cartofi, preparat la slow cooker Crock-Pot

Postat de AdrianUdrea

Pui de curte pe pat de cartofi, preparat la slow cooker Crock-Pot

Se portioneaza carnea de pui si se clateste bine cu apa, se stropeste cu zeama de lamaie, apoi se lasa. Se curata usturoiul si se piseaza cu sare ca pentru mujdei, apoi se freaca, adaugand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.04.2016, 16:41
la 06.04.2016, 16:41
la 06.04.2016, 16:43
Iote si cioroiul in actiune....
la 06.04.2016, 16:43
la 06.04.2016, 16:44

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking