Ingrediente
- Pentru sos :
- 2 cepe medii,
- un ardei gras rosu,
- jumatate ardei verde,
- 3 rosii sau o cutie de rosii, sos de rosii , 2 linguri ,
- un piept de pui sau aripioare de pui aprox 6-7,
- un pahar vin alb,
- o cana apa,
- delicat dupa gust ,
- foi de dafin,
- piper ,
- macaroane
Mod de preparare
Pentru inceput tocam ceapa foarte marunt, la fel si ardeii si rosiile, punem la calit toate legumele in foarte putin ulei aprox 2 linguri. Adaugam carnea, vinul si apa, cand incepe sa fiarba punem delicatul, piperul, dupa ce a mai scazut putin punem si foile de dafin.
Intre timp punem macaroanele la fiert in apa cu putina sare.
Sosul cand a scazut il dam deoparte pana cand fierb macaroanele, cand au fiert macaroanele le strecuram si le punem in oala cu sos, unde mai dam la foc mic vreo 5 min amenstecand destul de des.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu sos si carnita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|