Macrou cu ierburi de Provence si sofran

Postat de mitinita in Peste
19 Aug 2011 | 5664 vizualizari

Daca v-ati intrebat de ce gasiti asa putine retete cu peste la mine pe blog e fiindca la noi in oras nu se gaseste peste proaspat! Sau foarte rar e disponibil crapul (cu un gust de parca ar fi fost desenat,nu proaspat scos din acvariu) sau busa ( in ungureste) pe care google mi l-a traduc "crap de peste". Varianta engleza de crap i s-ar potrivi mai bine:))) Deci, pestele congelat este singura noastra salvare...Am dorit ceva diferit, trebuie totusi sa spun ca gustul de peste a fost mai predominant decat ierburile. Poate daca as pune o cantitate mai mare,intru-cat nu m-am gandit cat de aromat e pestele.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 19.08.2011, 12:07
nemaipomenit de bun
la 19.08.2011, 12:15
wow.......ce bunaciune,aicea ma servesc eu ....................
la 19.08.2011, 13:13
hai ca vin si eu la o portie ,daca vrei peste proaspat hai la pescuit
la 19.08.2011, 13:15
la 19.08.2011, 13:23
wou..ce bine arata
la 19.08.2011, 13:50
la 19.08.2011, 15:08
Ce armonie de culoare ! ce ai facut: ai pictat sau ai gatit ?
la 19.08.2011, 16:17
arata foarte bine..... mie imi place mult pestele....deci o sa gust putin de la tine.....
la 19.08.2011, 17:56

si nu sunt fan peste , dar arata-ntr-un mare fel ... Adina , asta nu mai este fix-pix
la 19.08.2011, 21:01
Geniala reteta Miti...chiar cu asemenea ingrediente...ai senzatia ca-l servesti undeva la malul Mediteranei...grozav
la 20.08.2011, 08:56
pot veni la masa?
la 20.08.2011, 10:21
f bun Adina! si mie-mi place pestele.... chiar si cel congelat
la 20.08.2011, 13:09
cred ca a fost super bun
la 20.08.2011, 16:35
va multumesc tuturor
carla sa nu spui de doua ori ca eu as fi in stare sa ma mut ptr peste proaspat
diana,n-ai citit tu bine reteta,dar in principiu tot fix pix e tai legumele,pestele si la cuptor cu ele.
la 20.08.2011, 16:38
Ce culori frumoase!
Miti', macroul e bun ca nu are nici multe oase.... se desprinde usor sira spinarii si papi restul fara frica

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking