Ingrediente
- 2 bucati macrou
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 2 linguri ulei pentru vasul aparatului
- 2 linguri ulei pentru prajit pestele
- 2-3 linguri faina alba
- cateva boabe de piper
- o lingurita rasa zahar in cazul in care pasta este mai acra (optional)
- 150 ml pasta de rosii
- 100 ml suc de rosii
- 1 foaie dafin
- sare dupa gust
Mod de preparare
Pestele il decongelam, il evisceram si inlaturam capul si coada, apoi il portionam in bucati potrivite.
Saram si piperam.
Setam aparatul pe functia high.
Adaugam 2 linguri ulei in vasul aparatului slow cooker Crock Pot, si cand este incalzit bine, adaugam ceapa curatata,spalata si taiata grosier.
Cand ceapa devine translucida, adaugam morcovul dat prin razatoare sau dupa preferinta taiat julienne.
Separat intr-o tigaie, adaugam uleiul si prajim usor pestele dat in prealabil in putina faina, apoi il transferam in vasul aparatului, deasupra la morcovi.
Adaugam restul ingedientelor. Fixam pentru 3 ore, pe functia low.
Oprim aparatul, macroul este gata.
Se serveste ca atare fierbinte sau rece cu cartofi piure, natur sau mamaliga.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu sos de rosii gatit la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|