Ingrediente
- 4 bucati file macrou
- 300 gr mazare
- 3 catei de usturoi
- sare
- piper negru macinat
- 2 linguri ulei de masline
- boia iute
- cimbru
- 70 gr smantana grasa
Mod de preparare
Doi catei de usturoi ii pisam bine si ii amestecam cu sare, boia, piper si ulei. Ungem bucatile de peste pe ambele parti si le asezam intr-o tava, pe hartie de copt. Dam tava la cuptor pana pestii se rumenesc usor. Punem mazarea intr-o oala, adaugam apa cat sa o cuprinda, sare, piper negru macinat, 1 catel de usturoi si cimbru, si o lasam sa fiarba pana se inmoaie. Cand este gata o mixam impreuna cu smantana. Servim pestele fierbinte langa piureul de mazare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou usturoiat cu piure de mazare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|