Macrou usturoiat cu piure de mazare

Postat de katty in Peste
9 Dec 2016 | 6363 vizualizari
Macrou usturoiat cu piure de mazare

Pe principiul "Nicio masa fara peste" sau sechele ale copilariei. Glumesc desigur, chiar imi place pestele, dar gatesc peste destul de rar, pentru ca ceilalti membri ai familiei nu prea il iubesc.

Ingrediente

  • 4 bucati file macrou
  • 300 gr mazare
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 linguri ulei de masline
  • boia iute
  • cimbru
  • 70 gr smantana grasa

Mod de preparare

Doi catei de usturoi ii pisam bine si ii amestecam cu sare, boia, piper si ulei. Ungem bucatile de peste pe ambele parti si le asezam intr-o tava, pe hartie de copt. Dam tava la cuptor pana pestii se rumenesc usor. Punem mazarea intr-o oala, adaugam apa cat sa o cuprinda, sare, piper negru macinat, 1 catel de usturoi si cimbru, si o lasam sa fiarba pana se inmoaie. Cand este gata o mixam impreuna cu smantana. Servim pestele fierbinte langa piureul de mazare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou usturoiat cu piure de mazare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Saramura de stiuca

Postat de comanligia

Saramura de stiuca

Se curata si se spala pestele, se indeparteaza si capul, se portioneaza si se cresteaza putin, apoi se unge o placa sau gratarul cu unt sau grasime si se pun la rumenit. Intr-o cratita se pune...

Citeste continuarea

Peste prajit cu sos de smantana

Postat de autodiag

Peste prajit cu sos de smantana

Pestele curatat, fara cap si coada, se spala si se da cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se prajeste in unt. Dupa ce este gata, se scoate pe o farfurie, iar in untul ramas se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.12.2016, 08:55
Imi place!
la 09.12.2016, 09:17
Alta reteta delicioasa!!! Si pozeleeeee.......
la 09.12.2016, 10:35
delicios
la 09.12.2016, 11:38
la 09.12.2016, 13:09
Arata bine!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking