Ingrediente
- Ingrediente Madlene cu cacao - Reteta simpla si delicioasa:
- 220 gr faina
- un praf sare
- 120 gr zahar (daca vreti mai dulci, suplimentati)
- 25 gr cacao
- 1/2 lgta bicarbonat de sodiu
- 1 lg otet
- pasta vanilie
- 70 ml ulei de floarea soarelui
- 250 ml lapte (apa minerala)
Mod de preparare
Cum se prepara Madlene cu cacao - Reteta simpla si delicioasa:
Pregateste tavile pentru madlene. Porneste cuptorul la 180 grade C.
Intr-un castron, amesteca faina, sarea, zaharul, cacaua si bicarbonatul. Adauga o lingura de otet si uleiul. Amesteca usor, apoi adauga lapte si pasta de vanilie. Omogenizeaza compozitia, apoi pune-o in formele de copt.
Coace madlenele in cuptorul preincalzit, timp de 20 minute. Dupa ce au crescut frumos si sunt coapte, scoate tava din cuptor si lasa prajiturelele la racit.
Le poti glazura cu ciocolata sau le poti pudra cu zahar.
Sunt delicioase, iar daca ai rabdare sa le tii inchise intr-o cutie din plastic pana a doua zi, devin si mai moi si capata o textura umeda, dar pufoasa.
Incearca si reteta de Madeleine cu lamaie, foarte bune si aromate sau varianta de Madlene cu ciocolata.
Iti recomandam si reteta de Madlene cu nuca si visine, delicioase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Madlene cu cacao - Reteta simpla si delicioasa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (1)
|