Mafalde alla carbonara

Postat de simonacallas in Paste
13 Mar 2014 | 5241 vizualizari

Reţeta de paste carbonara are o mulţime de variante, şi chiar cele care se pretind a fi „originale” diferă între ele. Unii folosesc carne, alţii nu; unii pun usturoi, alţii pun ceapă, alţii pun şi una şi alta. Multe reţete italiene folosesc guşa de porc (guanciale) şi nu pun smântână în sos. Oricum, trei lucruri sunt, obligatoriu, nelipsite din pastele carbonara: ouăle, parmezanul şi, desigur, pastele. În rest, imaginaţia bucătarului e liberă să zburde pe câmpia culinară şi să combine ingrediente după gust şi inspiraţie.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 13.03.2014, 17:02
Mihaela

Zburda, sigur ca da
la 14.03.2014, 13:42
big like!
la 14.03.2014, 19:43
Laura
la 14.05.2014, 11:43
ce bunatate!
la 08.10.2014, 07:19

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking