Mafalde alla carbonara

Postat de simonacallas in Paste
13 Mar 2014 | 5253 vizualizari

Reţeta de paste carbonara are o mulţime de variante, şi chiar cele care se pretind a fi „originale” diferă între ele. Unii folosesc carne, alţii nu; unii pun usturoi, alţii pun ceapă, alţii pun şi una şi alta. Multe reţete italiene folosesc guşa de porc (guanciale) şi nu pun smântână în sos. Oricum, trei lucruri sunt, obligatoriu, nelipsite din pastele carbonara: ouăle, parmezanul şi, desigur, pastele. În rest, imaginaţia bucătarului e liberă să zburde pe câmpia culinară şi să combine ingrediente după gust şi inspiraţie.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 13.03.2014, 08:44
foarte bune mafaldele astea
la 13.03.2014, 08:44
foarte bune si arata super !
la 13.03.2014, 09:31
la 13.03.2014, 09:53
la 13.03.2014, 10:05
ce bine arata
la 13.03.2014, 10:15
la 13.03.2014, 10:21
ce as manca si eu o portie
la 13.03.2014, 10:49
la 13.03.2014, 10:59
la 13.03.2014, 11:44
Foarte bune
la 13.03.2014, 11:51
la 13.03.2014, 12:32
Va multumesc mult, tuturor
la 13.03.2014, 15:45
Cat de bine arata ce ai facut tu acolo!
la 13.03.2014, 15:57
Multumesc, Merisor
la 13.03.2014, 16:42
Delicioas e pastele acestea Si eu am preparat cu mafalde sunt foarte gustoase Pai sa zburde cat mai mult si sprintar )

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking