Maioneza de casa
Postat de gurita_ta2005 in Sosuri 8 Mai 2012 | 5118 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (25)
la 08.05.2012, 20:32
si eu o prepar singura,nu imi place cea de cumparat
la 08.05.2012, 20:34
e mult mai buna facuta acasaeu rar folosesc din aia cumparata.
motan
la 08.05.2012, 20:37
eu numai in casa fac maioneza!! like!
la 08.05.2012, 20:47
poti pune mustarul de la inceput: reusita sigura!
la 08.05.2012, 20:48
si eu tot cu galbenus fiert si crud fac
la 08.05.2012, 20:51
Confirm ce spune Ina ,de cand stiu acest tip,nu mi s-a mai taiatsi asta de vreo 17 ani
la 08.05.2012, 20:54
o sa incerc si eu!mersi ina
la 08.05.2012, 21:24
Cris se refera doar la partea cu mustarul pus de la inceput
Daca esti obisnuita cu maioneza mai grasa, e posibil sa nu ti se para grozava cea cu oua crude. Eu, una, daca fac maioneza putina ( dintr-un ou), fac din ou intreg, nu arunc nici albusul; daca pui de la inceput mustar si putina sare de lamaie, iese 100 %
la 08.05.2012, 21:55
o sa incerc,nu ma omor eu prea mult cu maioneza,doar ca la unele mancaruri trebuie pus,iese altfel.mananc putin de aia nu mi se pare foarte grasa,dar voi incerca de curiozitate cum e
la 08.05.2012, 22:00
Perfect si eu o fac singura
la 08.05.2012, 22:03
si eu fac doar cu galbenus crud.nu mi se taie niciodata.dupa ce se ingroasa prea tare pun putina apa rece si apoi mai adaug ulei.
am incercat sa fac din ou intreg cu mixerul vertical,dar numi-a placut
la 08.05.2012, 22:10
Eu o fac numai din galbenusuri fierte...e fff riscant ...extrem de riscant din ouale crude, mai ales in ziua de astazi, din pacate...si sincer nici nu-mi face placere sa mananc galbenus crud...deloc....eu niciodata nu mananc maioneza decat facuta de mine acasa sau cu asigurare ca e facuta din galbenus fiert...
COMENTEAZA