Maioneza de morcov TraDaRo

Postat de tradaro in Sosuri
13 Mai 2009 | 6059 vizualizari
Maioneza de morcov TraDaRo

Maioneza de morcov TraDaRo este delicioasa si se poate consuma la prepararea diverselor salate de cruditati.

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 cartof de marime medie
  • 1 lingurita de mustar
  • 1/2 lingurita praf de usturoi
  • ulei
  • zeama de lamaie
  • 1 lingura de bulion pasta
  • sare
 

Mod de preparare

Morcovul si cartoful se fierb. Apoi se paseaza foarte bine morcovul si cartoful pana devine o pasta cremoasa. Se amesteca cu mixerul si se toarna foarte incet ulei, ca la maioneza de ou, pana ce maioneza creste in cantitate. Cate putin se adauga o lingurita de mustar, praf de usturoi si sare dupa gust si se amesteca mereu. Se adauga zeama de lamaie cu grija si o lingura de bulion pasta.
Este o maioneza deliciosa care se poate servi la orice fel de salata.

Se pune suflet din toata inima.
Sa o serviti cu placere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de morcov TraDaRo" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Gratar de pui cu sos Satay

Postat de Zamfira

Gratar de pui cu sos Satay

Grătarul de pui se va prepara în funcţie de varianta fiecăruia. Grătar, plită electrică, hmmm jar etc. Carnea de pui o porţionăm în bucăţi mai mici, condimentăm cu sare,...

Citeste continuarea

Sos aioli (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Sos aioli (reteta video)

Intr-un mini robot de bucatarie punem galbenusul de ou, zeama de lamaie, cateii de usturoi, mustarul si putina sare. Mixam totul pana ce usturoiul s-a maruntit foarte bine. Adaugam apoi uleiul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.05.2009, 08:11
Salutam intrarea lui Tradaro in rindul bucatarasilor! O excelenta pentru cei carora le este teama de maioneza clasica din cauza colesterolului!
la 13.05.2009, 08:55
Interesanta reteta ! Am sa o incerc si eu
la 13.05.2009, 16:17
Bine ai venit TraDaRo!
la 14.05.2009, 17:29
Daaa, chiar super ideea! O trec si eu la favorite
la 17.05.2009, 21:18
Da, mi-o notez si eu.E grozava ideea bucatarasului Tradaro!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking