Maioneza rapida
Postat de bitza in Clasice 1 Feb 2010 | 5859 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 01.02.2010, 23:14
la 01.02.2010, 23:43
la 06.02.2010, 22:37
Cea mai simpla e cu oul intreg, si nu e la fel de gretoasa, adica e mai usoara
la 07.02.2010, 08:57
si eu fac maioneza cu oul intreg, ulei si mustar la mixerul vertical (are capatul cu un cutitas) si intr+un minut e gata....nu exagerez....Bitza , sa incerci....
la 09.02.2010, 08:40
Eu o fac cu telul de la mixerul vertical, in vasul lui inalt si subtire. E mai bine cu oul intreg ca iese mai multa in timp scurt.
la 09.02.2010, 11:28
ce intelegeti voi prin ou intreg? cu tot cu albus?
la 09.02.2010, 11:35
da, Ionela.....si albusul si galbenusul crude.....iese super buna si nu e gretoasa deloc ca cea din comert.
la 09.02.2010, 11:51
yummyyyyyy
la 09.02.2010, 11:51
daca as avea si eu mixer vertical as incerca
la 09.02.2010, 11:59
Bitza...nu e scump, cel putin eu nu mi-am luat unul de firma....si am dat 40 lei pe el (de la Altex, aveau si mai scumpe, nu eram pregatita dar am vrut neaparat sa imi cumpar unul)! l-am folosit numai pentru maioneza si il am de 6 luni.....
la 09.02.2010, 12:38
sincer este pt prima data cand aud de maioneza cu ou intreg! dar daca spui ca iese bravo !
la 09.02.2010, 22:40
E bun asta vertical ca are si vasul acela inalt. Cind faceam cu cel normal mi se mai taia si incepusem sa iau maio de la magazin. Am cumparat mixerul pt bebe sa ii pasez toate alea. Pasez supele crema cind sint fierbinti fara problome. Si multe altele
la 17.03.2010, 22:59
de ce nu incercati sa o faceti su cu cartof ? e mult mai usoară ... si mai gustoasa ... si nici nu se taie sau separă
COMENTEAZA