Mak Kimchi - Kimchi de varza chinezeasca

Postat de mitinita in Conserve
11 Noi 2012 | 17719 vizualizari

Dupa cum v-am promis,continua retetele coreene si o incursiune in aceasta bucatarie nu se poate fara kimchi. Cred ca cei ce urmaresc serialele coreene,au auzit deja de acest simbol al bucatariei coreene. Va las sa cautati pe google beneficiile si va spun doar ca este in top 5 al celor mai sanatoase alimente. Vin azi cu o reteta rapida si usor de executat ,care se poate consuma in aceeasi zi in care ati preparat-o,nu trebuie sa asteptati zile pana e gata. Fiindca voi face kimchi destul de des,voi mai reveni si cu alte variante. Am omis faina de orez,fiindca nu am avut,dar tocmai am aflat ca se poate folosi si orez fiert la pasta.Deci,fiti pe faza ca seria de kimchi va continua. Kimchi-ul acesta este diferit prin faptul ca varza Napa se taie in bucati "bite size",deci numai bune de mancat:D Se poate servi de indata sau se poate lasa in frigider,intr-un container

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 11.11.2012, 15:39
la 12.11.2012, 12:53
tare bun!
la 17.11.2012, 01:08
ce tentanta
la 19.11.2012, 16:28
la 20.01.2014, 15:07
Foarte buna minunea asta! Buna rau!!! din pacate s-a terminat imediat si nu stiu cum se prezinta dupa ce incepe sa "fermenteze". O voi face din nou, sigur, mai multa, sa o pot gusta si dupa cateva zile. Foarte buna!! Raluca
la 07.05.2014, 19:48

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking