Mak Kimchi - Kimchi de varza chinezeasca
Postat de mitinita in Conserve 11 Noi 2012 | 17719 vizualizari
Dupa cum v-am promis,continua retetele coreene si o incursiune in aceasta bucatarie nu se poate fara kimchi. Cred ca cei ce urmaresc serialele coreene,au auzit deja de acest simbol al bucatariei coreene. Va las sa cautati pe google beneficiile si va spun doar ca este in top 5 al celor mai sanatoase alimente.
Vin azi cu o reteta rapida si usor de executat ,care se poate consuma in aceeasi zi in care ati preparat-o,nu trebuie sa asteptati zile pana e gata. Fiindca voi face kimchi destul de des,voi mai reveni si cu alte variante. Am omis faina de orez,fiindca nu am avut,dar tocmai am aflat ca se poate folosi si orez fiert la pasta.Deci,fiti pe faza ca seria de kimchi va continua.
Kimchi-ul acesta este diferit prin faptul ca varza Napa se taie in bucati "bite size",deci numai bune de mancat:D
Se poate servi de indata sau se poate lasa in frigider,intr-un container
Inapoi la reteta
|