Mancare de gogonele si castraveti murat

Postat de claudiaO in Porc
17 Oct 2016 | 2788 vizualizari
Mancare de gogonele si castraveti murat

Ingrediente

  • 2 kg gogonele mutate
  • 5 castraveti murati mai mari
  • 800 g carne de porc
  • 3 cepe potrivite
  • 2 morcovi
  • 1 lingura pasta de ardei rosu dulce
  • 2 linguri pasta de to mate
  • 1 lingurita cimbru
  • Delikat / piper
  • 5-6 linguri ulei
  • 1 legatura marar
  • Apa

Mod de preparare

Incepem cu muraturile, pe care le spalam, le taiem in bucatele si le clatim bine cu apa  , de mai multe ori. Castravetii i-am taiat rondele. Toate intra intro oala cu apa rece. Cand incepem sa fiarba, schimbam apa. Eu am schimbat-o de vreo 3 ori. Ultima apa o folosim sa si fiarba muraturile cca 30 minute. 

Carnea o spalam si o taiem cubulete cat o nuca,apoi o punem la calit intro cratita cu ulei. Cand incepe  sa se prajeasca putin , adaugam ceapa tocata solzisori si apoi morcovul rondele. Calim pana ce  ceapa devine sticloasa. Adaugam muraturile scurse de zeama, punem cimbru,piper si apa si punem la fiert cu capac. Dupa vreo 10 minute adaugam pasta de ardei si continuam fierberea pana se patrunde carnea. Daca mai trebuie, mai completam cu putina apa. Adaugam pasta de tomate si putin delikat dupa gust, mai fierbem vreo 5 minute, apoi punem mararul tocat marunt.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de gogonele si castraveti murat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cotlet de porc cu sos picant

Postat de cristeena20

Cotlet de porc cu sos picant

Carnea se lasa intreaga (eu am ales o bucata de cca 300-500 gr) o spalam si o stergem cu prosop de hartie; il stropim cu putin ulei de masline si il condimentam cu sare, piper, sos picant, praf de...

Citeste continuarea

TOCHITURĂ DE PORC

Postat de panacris

TOCHITURĂ DE PORC

Într-un vas cu fundul gros, tip ceaun, ar fi ideal, eu m-am folosit de Laurențiu-Ionel, mulitcooker-ul Phillips, se pune la încins untura, se adaugă ficatul tăiat cubulețe, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2016, 10:48
la 17.10.2016, 12:06
la 17.10.2016, 12:15
O bunătate de mâncare!
la 17.10.2016, 20:06

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking