Ingrediente
- 1 dovlecel verde (zucchini)
- 5 cartofi medii
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 4 catei de usturoi
- 4 ardei mari copti (la borcan)
- sare
- piper
- 100 ml apa
- 2-3 linguri ulei
- patrunjel verde
Mod de preparare
Curatam si spalam legumele. Cartofii ii taiem cubulete, morcovii rondele, dovlecelul, ceapa, usturoiul si ardeii ii taiem marunt. Adaugam toate legumele in vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot 2.4 l, condimentam cu sare si putin piper, apa si uleiul, amestecam putin si punem capacul.
Conectam oala la o sursa de curent si setam la modul "High" pentru 3 ore jumatate. Cand este gata, presaram patrunjel verde si se poate servi!
Foarte bun si sanatos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|