Mancare de limba cu masline verzi

Postat de andaoana in Porc
22 Iul 2015 | 8165 vizualizari
Mancare de limba cu masline verzi

O mancarica buna si relativ usor de pregatit .

Ingrediente

  • -3 bucati limba
  • -1 ardei
  • -1 rosie
  • -2 fire ceapa verde
  • -3 catei usturoi
  • -200 ml vin alb
  • -sare
  • -piper
  • -o lingura ulei
  • -100 gr masline verzi fara samburi (eu am avut umplute)
  • -3 frunze dafin

Mod de preparare

Limba o spalam in apa rece si o punem intr-un vas impreuna cu apa rece, sare si frunze de dafin. O punem pe foc si lasam sa fiarba pana cand este moale . Scurgem apa si lasam la racit bucatile de limba. Acum va trebui sa curatam limbile de partile albe si o taiem in bucati cat doriti de mari .

Taiem legumele si le punem separat pe toate .

Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si calim putin ceapa si ardeiul (cam 2 minute), adaugam vinul alb si bucatile de limba.

Cand fierbe adaugam rosiile , sare , piper, usturoiul si maslinele feliate sau intregi , cum doriti.

Lasati sa fiarba pana cand scade sosul usor .  

Eu am pus tot acolo sa se gateasca in sos cartofi intregi .

Cred ca ar fi foarte buna cu ardei iute pus sa fiarba impreuna cu celelalte , ar fi usor picant. Incercati daca va place gustul picant. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de limba cu masline verzi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Varza a la Cluj

Postat de Oana

Varza a la Cluj

Opariti varza murata daca este prea sarata, apoi taiati-o fideluta. Taiati cubulete ceapa. Puneti uleiul sa se incinga bine intr-o cratita incapatoare, adaugati...

Citeste continuarea

Budinca cu cartofi si pastrama de porc

Postat de Constelatialeu

Budinca cu cartofi si pastrama de porc

Curatam de coaja cartofii,ii spalamn si ii taiem cubulete.Ii punem la fiert in apa cu sare,cca 20 min.Separat taiem carnatul  si pastrama . Ceapa o curatam si o taiem solzisori si o punem la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.07.2015, 09:58
la 22.07.2015, 09:59
Ce bunatate!
la 22.07.2015, 10:00
la 22.07.2015, 10:04
la 22.07.2015, 10:14
arata bine!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking