Mancare de mazare, porumb si carnati

Postat de USA in Mancaruri de legume
9 Mar 2011 | 13367 vizualizari
Mancare de mazare, porumb si carnati

Ingrediente

  • O ceapa mare ori 2 mai micutze
  • 1 carnat afumat din cei mai grosi (aici se cheama Kielbasa)
  • ½ cana ulei masline
  • 1 punga marime medie de legume mix mazare si porumb congelate, ori 1 cutie de mazare si una de porumb
  • O legatura patrunjel si cateva fire de marar
  • Praf sare, piper si usturoi
  • Putina faina ptr ingrosat ori putini fulgi de piure

Mod de preparare

Se curata Kielbasa de pielita si se prajesc in uleiul de masline direct in cratita in care urmeaza sa faceti mancarea, se pune si un strop de apa. Se lasa pana prind culoare/rumenesc. Cand sunt gata se adauga ceapa tocata marunt. Se mai lasa putin pana prinde culoare aurie ceapa, apoi se pune apa. Cand fierbe se pune punga cu legume mix congelate or conservele de mazare si cea de porumb trecute printr-o apa. Se lasa la fiert vreo 15 minute apoi se pune sare dupa gust, piper si putin usturoi.

Intr-o farfurie se amesteca faina cu putina apa sa nu faca cocoloase, apoi se toarna peste mancarea de pe foc, amestecand conitnuu sa nu se prinda. eu prefer sa pun direct fulgi de piure. Cand e aproape gata se pun patrunjelul si mararul tocat marunt.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare, porumb si carnati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chifteluţe din linte roşie

Postat de simonacallas

Chifteluţe din linte roşie

Am pus pe foc o oală cu 1 litru de apă şi, când a început să fiarbă, am vărsat lintea în oală, am mai ţinut pe foc 15 minute. Am răsturnat într-o strecurătoare...

Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci cu mamaliga

Postat de Oana

Tocanita de ciuperci cu mamaliga

Mai intai toaca marunt ceapa si usturoiul si pune-le in uleiul si untul topit, intr-o tigaie mai adanca. Taie apoi ciupercile in cuburi si pune-le peste ceapa. Lasa sa fiarba 5 minute si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.03.2011, 07:21
la 10.03.2011, 08:12
Ce surpriza frumoasa mi-ai facut
la 10.03.2011, 08:51
buna
la 10.03.2011, 11:41
la 10.03.2011, 14:46
Ce bine arata....super...

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking