Ingrediente
- 1 punga pastai verzi
- 500 g carne de porc
- 4 linguri de pasta de tomate
- 1 ceapa
- 1 capatana de usturoi
- 50 ml ulei
- 1 lingura de condiment Maggi secretul gustului
- piper
- sare
- oregano
- patrunjel
Mod de preparare
Mai intai punem pastaile verzi la fiert.
Carnea de porc o portionam si o calim in ulei incins. Adaugam si ceapa cand incepe sa se caleasca carnea si lasam in continuare inca 9-10 minute la calit. Adaugam 1 cana de apa, pasta de tomate si lasam sa fiarba aprox. 20 de minute. Adaugam si pastaile fierte si mai lasam inca 20-25 de minute la fiert. Condimentam cu piper, oregano si condiment de la Maggi. Mai adaugam apa daca este nevoie.
Adaugam si patrunjelul.
La final, adaugam usturoi pisat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de porc cu pastai verzi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|