Mancare de praz, cu masline, ceapa si rosii

Postat de RODIMUR in Mancaruri de post
13 Mar 2020 | 492 vizualizari

Primul preparat pe care l-am făcut cu praz, m-a determinat să apreciez mult această legumă specială și să-mi propun să caut și alte rețete. Așa că acum, de vreme ce am găsit praz de vânzare la noi, am făcut acest preparat foarte gustos, mai cunoscut în zona Olteniei și care merită făcut în orice bucătărie, pentru că este foarte bun, sănătos, de post, economic, ușor și rapid de pregătit. Chiar ne-a părut rău că s-a terminat, pentru că de regulă, preparatele de legume le fac în cantități mici.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 13.03.2020, 20:55
Andreea, te asigur că merită să încerci, mai ales cu roșii, nu doar cu suc...! Mulțumesc frumos pentru atenție!
la 13.03.2020, 20:55
Rocsi,
la 14.03.2020, 10:31
la 14.03.2020, 10:34
Mulțumesc frumos, Cristina!
la 14.03.2020, 18:16
Ooo, bun tare!
la 14.03.2020, 18:43
Îți mulțumesc frumos, Madi!
la 15.03.2020, 09:54
Bună mâncărica asta!
la 15.03.2020, 10:36
Îți mulțumesc frumos, Merișor, pentru apreciere!
la 18.03.2020, 09:57
Buna!
la 18.03.2020, 10:27
Mulțumesc frumos, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking