Ingrediente
- 1 piept de pui
- 1 ceapa
- 6-7 rosii cherry
- 2-3 fire de cimbru
- 4-5 catei de usturoi
- 700 g fasole verde congelata
- sare
- piper
- 2 foi de dafin
Mod de preparare
Prea multe nu am de povestit, caci e o mancare simpla, banala in aparenta, dar gustoasa si frumos colorata.
Am taiat pieptul de pui cubulete, ceapa si usturoiul pestisor, iar rosiile in jumatate.
Am pus intai pieptul de pui in ulei incins, iar dupa ce s-a gatit pe toate partile (sangele s-a coagulat) am adaugat ceapa si usturoiul.
Am pus fasolea verde, firele de cimbru, foile de dafin, am amestecat si le-am lasat sa fiarba in suc propriu. Nu foarte mult, pentru ca fasolea fierbe usor, asa ca am adaugat rosioarele si am condimentat cu sare si piper. Daca vi se pare mancarea prea scazuta, adaugati o ceasca de zeama de supa.
Si gata mancarea, cat ai bate din palme, asa ca va poftesc la masa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|