Ingrediente
Mod de preparare
Am spalat si am curatat bine spanacul.
Ceapa si usturoiul le-am taiat si le-am pus intr-un vas in ulei incins. Le-am adaugat putina apa si am acoperit pentru a fierbe inabusit.
Cand s-au inmuiat, am adaugat spanacul, putina sare si piper si putina apa. Eu am oparit spanacul inainte, de teama sa nu se ofileasca, pentru ca nu l-am preparat imediat ce l-am cumparat.
La scurt timp, pentru ca nu-i trebuie prea mult spanacului sa fiarba, am adaugat rosioarele taiate jumatati si am mai lasat putin la foc, in vasul acoperit cu capac.
Inainte de a stinge focul am stors inca putin usturoi verde deasupra si am adaugat zeama de lamaie, pentru un gust cat mai fresh.
Am prajit cateva felii de paine pentru a le servi impreuna cu mancarea, dar se poate servi si alaturi de mamaliguta.
Incercati si rulouri cu spanac si telemea, sunt un deliciu!
Pofta buna, va invit la masa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|