Mancare de spanac

Postat de MotanLaOale in Mancaruri de legume
13 Mai 2014 | 5480 vizualizari
Mancare de spanac

Este singura forma sub care se mananca spanacul la noi. Si bineanteles cu oua ochiuri. :)))

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 5-6 fire ceapa verde
  • 200 g rosii taiate
  • 1 lingura pasta tomate
  • 3 linguri ulei
  • 1 cub concentrat pui
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spanacul se curata si se spala bine, bine frunza cu frunza.

Se pune o oala la fiert cu putina sare  si cand clocoteste se pune spanacul si se opareste 4-5 minute.

Se scoate si se pune la scurs.

Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se pune la calit in ulei 3-4 minute.

Se pune cubul de pui si putina apa si se fierbe 10 minute.

Se adauga spanacul oparit si taiat si apa si se mai fierbe 10-15 minute.

Se adauga rosiile si pasta de tomate si se mai fierbe 10 minute.

Se adauga lamaia taiata cubulete si se mai da cateva clocote.

Cans scade cat va place, se potriveste de gust si este gata.

Se serveste ca atare cu paine prajita.

Eu am pus si oua ochiuri deasupra, ca fara nu merge! :)))

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Spanac cu ton

Postat de mihaelar63

Spanac cu ton

Spanacul se spala. Ceapa si usturoiul se taie in mod grosier. Toate aceste legume se pun sa se inmoaie la aburi. Eu am folosit cuptorul cu microunde [am pus peste...

Citeste continuarea

Miel cu rosii si spanac

Postat de katty

Miel cu rosii si spanac

Taiem carnea in bucati potrivite. Curatam ceapa si o tocam marunt. In uleiul incins punem carnea si amestecam ocazional in ea pana isi schimba culoarea. Adaugam ceapa si lasam sa se inmoaie si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.05.2014, 12:05
foarte buna mancarica de spanac
la 13.05.2014, 12:07
Ne place mult!
la 13.05.2014, 12:07
Asta fac si eu astazi!
la 13.05.2014, 12:07
Imi place tare tare mult spanacul!
la 13.05.2014, 12:09
imi place spanacul

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking