Mancare greceasca de miel capama) gatita la slow cooker Crock Pot

Postat de katty in Slow Cooker
10 Oct 2020 | 1367 vizualizari
Mancare greceasca de miel capama) gatita la slow cooker Crock Pot

Vasul asta e chiar cel potrivit pentru aceasta mancare care trebuie gatita lent.Exista multe variante a acestei mancari, eu am ales una cu  organe de miel.Am adaugat si  pasta de rosii doar pentru ca nu imi placea culoarea, in general nu imi place mancarea fara rosii.Gustul este unul nemaipomenit pe care nu l-as fi obtinut decat prin gatirea in acest vas.

Ingrediente

  • 1 pulpa miel
  • organe miel(plaman, ficat, inima, rinichi)
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi marar verde
  • 2 legaturi patrunjel verde
  • 2 bucati ceapa uscata
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • cimbru uscat
  • boia iute optional

Mod de preparare

Curatam pulpa de pielite si scoatem carnea de pe os.Taiem carnea cubulete mici. Procedam la fel cu organele de miel.Tinem ficatul taiat cubulete in putina apa rece pentru a iesi sangele din el, apoi scurgem organele intr-o sita. Curatam ceapa, cepa verde si le taiem marunt. Taiem verdeturile fin. In acest moment nu ne ramane decat sa asezam in straturi carnea si verdeturile.

Turnam uleiul in vasul aparatului slow cooker Crock Pot. Asezam jumatate din ceapa uscata, apoi jumatate din cuburule de carne, presaram ceapa verde, un strat de organe,marar si patrunjel si repetam inca o data. Asezam capacul si pornim aparatul pe HIgh pentru 5 ore. Inainte cu o ora de a fi gata punem pasta de rosii, sare, piper, foi de dafin, boiaua iute si cimbru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare greceasca de miel capama) gatita la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pastrama cu sos la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris

Pastrama cu sos la slow cooker Crock-Pot

Ceapa și ardeiul se curăță și se taie grosier. Pastrama se prăjește înainte în tigaie sau la grătar. După ce e semi gătită/prăjită, se taie bucățele potrivite. In...

Citeste continuarea

Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital

Postat de Oana

Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital

Spalati dovleceii si taiati capetele, apoi taiati-i pe jumatate. Scobiti miezul cu o lingurita. Amestecati carnea tocata cu ceapa taiata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.10.2020, 22:33
apetisanta
la 11.10.2020, 00:10
la 11.10.2020, 09:53
la 11.10.2020, 09:57
la 11.10.2020, 10:08

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking