Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati

Postat de Larisel in Mancaruri cu carne
21 Noi 2014 | 21193 vizualizari
Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati

Mancarea traditionala de fasole scazuta cu carnati reprezinta un preparat popular in bucataria romaneasca, apreciat pentru gustul sau savuros si reconfortant. Aceasta reteta aduce in prim-plan ingrediente simple si autentice, combinand aroma bogata a fasolei cu gustul intens al carnatilor si al condimentelor.

Ingrediente

  • Ingrediente Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati
  • 500 g fasole boabe
  • 2 cepe medii
  • 2 cabanosi
  • un morcov
  • pasta de tomate
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia iute

Mod de preparare

Cum se prepara Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati

Fasolea se lasa de cu seara la inmuiat. 

A doua zi o punem la fiert, iar dupa 10 minute de clocot schimbam apa, facem aceasta procedura de doua ori.

Intre timp curatam si tocam marunt legumele.

Cabanosul il taiem in bucati potrivite si il prajim nitel.

Cand fasolea este aproape fiarta, punem legumele plus sare si piper.

Dupa alte cateva clocote punem pasta de tomate plus o lingurita de boia iute.

La final, punem cabanosul plus patrunjelul, mai lasam 5 minute. Servim cu salata  sau muraturi. Recomandam si iahnie de fasole

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare traditionala de fasole scazuta cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Musaca

Postat de Ina

Musaca

Cartofii curatati de coaja si taiati cubulete ii fierbem  in apa cu putina sare, apoi ii facem piure , pasandu-i cu 150 g unt. Separat, punem  la calit ceapa tocata, impreuna cu...

Citeste continuarea

Fasole boabe cu carnaciori - Multicooker

Postat de timea

Fasole boabe cu carnaciori - Multicooker

Punem la calit in putin ulei ceapa curatata si spalata si taiata marunt impreuna cu ardeiul taiat cubulete. Folosim functia "Fry" a aparatului pe 10 minute. Adaugam carnaciorii taiati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.11.2014, 21:42
Buna, buna!
la 21.11.2014, 21:59
la 21.11.2014, 22:21
la 21.11.2014, 22:29
Tare buna!
la 21.11.2014, 22:43
imi place

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking