Ingrediente
- 2 dovlecei
- 1 ardel rosu
- 2 rosii
- 2 cepe salota
- 1 catel de usturoi
- 1 lingurita paprika afumata
- 2 linguri ulei
- patrunjel proaspat
- boia de ardei
- 3 oua
Mod de preparare
Curatati si spalati legumele.
Taiati bucatele ardelul si dovleceii.
Tocati marunt cceapa si usturoiul.
Incalziti uleiul intr-o cocota.
Reveniti ceapa, usturoiul si paprika.
Adaugati ardelul si dovleceii , sare, piper si boia de ardei.
Sotati impreuna 5 minute si adaugati rosiile taiate cubulete.
Acoperiti si gatiti la foc potrivit 20-30 minute pana cand sosul este redus bine. Am pus 10 cl de apa.
Transferati intr-o tigaie , spargeti ouale deasupra si lasati albusurile sa se prinda.
Este gata, serviti !
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu dovlecei, rosii si oua" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|