Mancarica de carnati cu rosii

Postat de ctlina in Mancaruri cu carne
21 Mai 2018 | 3965 vizualizari

Iata o reteta traditionala din Mauritius si din insula Reunion- le rougail. Termenul rougail este de origine indiana, mai precis din limba tamoule care este vorbita pe ambele insule. Rougail poate fi de asemenea o garnitura/salata pimentata  de rosii - vezi aicea  reteta. Cel mai cunoscut rougail este cel cu carnati afumati dar se poate face si cu peste, cu creveti, cu pui afumat etc. Reteta de baza este compusa din rosii, ghimbir, ceapa, curcuma, piment la care se adauga carne, peste, fructe de mare etc. Cum nu este inca sezonul rosiilor de calitate, am folosit sosul meu de rosii de casa parfumat cu piper de Sichuan - reteta  aici . https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/03/mancarica-de-carnati-cu-rosii-rougail.html

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 21.05.2018, 16:50
la 21.05.2018, 17:11
Ce buna e!
la 21.05.2018, 17:26
Ce bine arată...!
la 21.05.2018, 17:42
Suna tare bine si arata apetisant!
la 21.05.2018, 17:50
Aici ma asez si eu la masa.....
la 21.05.2018, 18:27
Foarte buna!
la 21.05.2018, 18:38
la 21.05.2018, 22:10
Tare buna!
la 22.05.2018, 21:52
Super!
la 24.05.2018, 13:47
Arată tare bine și trebuie să fie tare gustoasă!!!!
la 25.05.2018, 05:20
Efectiv, îmi plouă în gură la cât de bine arată!
la 26.05.2018, 10:05
Buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking