Mancarica de cartofi, cu piept afumat de porc

Postat de RODIMUR in Mancaruri de legume
11 Iun 2020 | 3602 vizualizari

Pentru că-mi rămăsese destul piept afumat de porc de la ultima ciorbiță preparată, m-am gândit să fac și o mâncărică de cartofi, pentru cină, dar până la urmă, am mâncat-o la prânz și am lăsat chifteluțele pregătite în acest scop, pentru că era prea bună, ca să mai fie lăsată câteva ore.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 15.06.2020, 19:16
Ce faine sunt tocanitele astea! Cu muraturi sau o salata, merge de minune!
la 15.06.2020, 19:46
Și nouă ne plac mult, Rocsi, așa că nu stau mult pe gânduri, când ne este poftă!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking